SepetALIŞVERİŞ SEPETİM
Sepetinizde ürün yok
BLOG
Yayın Tarihi : 02.01.2024 16:33 | Güncellenme Tarihi : 03.01.2024 10:21 | Polatlar Blog
Sipariş Oluşturma ve Kargo Süreçleri

Binek araçlarınız için ihtiyaç duyduğunuz yedek parça siparişlerinizi web sitemiz üzerinden oluşturabilir veya WhatsAap hattımızdan bizimle iletişime geçerek fiyat ve stok bilgisi alabilirsiniz.

Polatlar Otomotiv olarak siparişlerinizi sizlere en hızlı şekilde ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışmaktayız. Saat 16:00 ’a kadar vermiş olduğunuz siparişleriniz özenle hazırlanarak gün içerisinde kargolanır ancak istisnai durumlarda bir sonraki iş gününe aksayabilir. Hafta sonunda verilen siparişleriniz ise takip edilen ilk iş günü kargoya verilmektedir.

Yedek parça siparişleriniz oluşturulduktan sonra kargolama süreci başlar. Satın alınan ürünlerin tamamı anlaşmalı olduğumuz Aras Kargo firması ile sizlere gönderilmektedir. Siparişleriniz İstanbul Anadolu Yakası'ndan kargolanmakta olup, İstanbul ve çevre illere kargo teslim süresi ertesi gün iken diğer iller için tahmini kargolama süresi 2 iş günüdür.

Ürünler kargoya verildiğinde kargo takip numaranız sipariş verirken girmiş olduğunuz cep telefon numaranıza sms olarak gönderilmektedir. Sipariş yoğunluğuna bağlı olarak ürün stok durumuna göre siparişleriniz ertesi gün öğlen kargosuyla da çıkış yapabilir. Bu tarz gecikmelerde sizlerle iletişime geçilip bilgi verilmektedir.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et